Coaching

Coaching

Door de hectiek waarin we leven ( zowel op het werk als privé) lukt het niet altijd om vitaal te blijven, waardoor er fysieke en/of mentale klachten kunnen ontstaan. Zeker wanneer er een lange tijd meer van je gevraagd wordt dan wat je kunt waarmaken. Daarom is het belangrijk dat er een evenwicht is tussen draaglast (wat je moet doen en wat energie kost) en draagkracht (wat je aankan en wat energie geeft). Als deze balans verstoord is dan ligt het risico van stress, overspannenheid en zelfs op den duur een burn-out op de loer.

Individuele coaching biedt je de mogelijkheid om de balans weer te herstellen, stress/overspannenheid te verminderen of ter ondersteuning bij preventie of herstel van een burn-out. Het doel van individuele coaching kan zijn: voorkomen of verkorten van ziekteverzuim, leren herkennen van stresssignalen, omgaan met stress en emoties, versterken van competenties, betere balans tussen werk en privé. De aanpak van het coachingstraject is altijd maatwerk en afgestemd op de doelen van de coachee (klant). Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een intakegesprek plaatst om inzicht te krijgen wat er speelt.

Bovenstaand coachingstraject kan ingezet worden voor zowel particulieren als voor medewerkers van een bedrijf.

Heb je belangstelling voor een coachingstraject voor jezelf of voor een medewerker dan wil ik je vragen onderstaand formulier in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een intakegesprek te plannen.

Wanneer je bovenstaand formulier verzend dan verwerken wij de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie zie Privacybeleid. Ga je hiermee akkoord?: